BELLA, BELLA, BELLA….

Oj, vad jag tycker synd om henne.

Först så hade hon ju killen här, samma kväll, alltså fredag förra helgen så började hon toklöpa när han farit. Har ju inte sett parning, vi har bara hört vad vi tror har varit parningar så vi har ju ingen aning om de ens gjort det. Han ska ju snart bli pappa så det fungerar ju så. Hon har haft en kull så… ja ni vet.

Orkar inte gå in på hur katters ägglossning och hur parningar och allt det där fungerar, men visst, hon kan vara dräktig. Så ge ett p-piller kommer inte på tal.

Vet att mina uppfödarvänner är till 99% bäst på det här, men ringde ändå veterinären för att som på något sätt få bekräftat att jag gör rätt även enligt henne. Tycker verkligen att Gertrud är riktigt bra.

Hon sa att katten mycket väl kan vara dräktig,det tar ju ett tag innan kattkroppen fattat att det tagit, man får absolut inte ge ett p-piller, man riskerar då eventuella kattungar.Måste tillägga att ge ett piller inte ens funnits i tankarna.

Håll bara koll så hon äter och dricker, väg henne, håll koll på allmäntillstånd och vänta ut löpet.

Det finns kaloribombsmat som hon kan äta ifall hon inte äter och dricker som hon ska.

Tycker – peppar, peppar – att hon varit lite lugnare inatt och nu på morgonen inte värst.

Hade middagsfrämmande igår och det gick knappt prata.Tur att folk är tålmodiga.

För någon dag sen var våran vicevärd förbi med ett papper och hon gastade i högan sky. Jag ursäktade henne, förklarade att hon löpte ochh att vi nyss skjutsat hem hankatten.

Bella svassade på i hallen, han tyckte hon var så vacker men berättade att hans fru var allergisk så de kunde inte ha katt just därför. De hade kollat på nakenkatt och rexarna men tyckte ju att långhåriga katter var finast.(tillägger att han gissningsvis är typ 65 år).

Då berättade jag att ju givetvis om sibbarna och allergi och då gjorde han något man ofta gör på katter men kanske inte om katten löper.

Han strök Bella efter ryggen och efter svansen…. Tror aldrig att jag lyft upp en katt så fort, om man inte är erfaren så mycket om katter så är det kanske inte bästa reklamen då katten slänger svansen åt sidan, upp med rumpan och sparkar bakåt med baktassarna och gastar.

Li den smartingen avledde honom med blåögda Alice. Hon hämtade henne snabbt så han fokuserade på henne en stund. Haha.

Nämen tillbaka till gastandet.

Jag överlever trots att det sliter på min ork av olika anledningar som jag inte vill ta upp här.

Barnen däremot sliter det lite mer på, blivit väckta flera gånger på nätterna och med tanke på deras sömnbehov är det ju inte bra. Det är ganska öppet i lägenheten så det hörs var man än är.

Albin skulle plugga igår och var så arg på henne tillslut att han sa ett fulare ord åt henne med höjd röst. Har nog aldrig hänt förr. Inte för att hon förstår svordomar och hon bryr sig knappast om höjd röst i hennes tillstånd.

Nu får jag ju det här att låta som värsta katastrofen vilket det verkligen inte är. Det går ju över. Hade gärna fått vara lite kortare tidsspann bara

Däremot så har två saker hänt på morgonen som inte har hänt under löparperioden – förutom då de slogs om en bananleksak med kattmynta i – de har slagits flera gånger på morgonen och dominanta Bella är den som mitt i gastandet flugit på Alice. De slåss inte överdrivet mycket annars.

Så gjorde hon faktiskt på Alice när Bella var dräktig sist, som för att platsa henne.

Läste ni ett önsketänkande i den meningen? Det gör då jag

Oj vilket kattbabblande det var i det här inlägget då….

Jaja, ska ringa hushållsservice och höra när f-n de ska laga min tvättmaskin. Ska be att de skickar den trevliga unga som var här sist. Bjöd honom på kaffe och det var trevligt att prata med honom. För att han tyckte om djur och pratade om deras hund och givetvis mest om deras katt

2012-10-18 @ 10:20:25

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s