Detta bildspel kräver JavaScript.

Om ni visste vilka rookie-misstag jag gjort när det gäller fotograferingen, OMG!
Men nu när jag rensat – vågar inte säga hur många foton jag pratar om och tid det har tagit – så har jag ändå en massa att lägga ut. Inte i åldersordning heller.. Förra kullen lade jag ut hur mycket foton som helst, det var svårt att välja. Samma sak nu. Bara det att ibland är foton lite svårt att urskilja då de små är lite lika. Och fem. Vissa lättare att ta på än andra. Inte svårt att skilja på Bill och Eric från förra kullen. Det är samma sak nu massor av bilder, så bläddra eller hoppa över;) Fotona är ju från en vecka bakåt, men kommer huller om buller.

Allt går bra, Bella hade ett ryck inatt och flyttade kattungarna till en garderob och kom till mig och skrek. Jag klev upp och hörde småpipen, men hon hann ändå springa och hämta av de jag lagt i lådan. När alla var tillbaka i lådan så var hon nöjd. Mina barn var däremot inte nöjda. Hon lyckades väcka två tonåringar som brukar sova lika hårt som… Ja. Men alla småkissarna har mer än dubblat sin vikt och det är bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s