Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu har vi äntligen bestämt oss för vad vi ska kalla våran kull och vilka namn de kommer ha i sina stamtavlor har någon anknytning till olika Oscars, nomineringar,filmer, vinnare etc.

Är en dag för tidigt ute men att lägga ut bilderna på kissarna just för att vi bestämt namn på kullen, namnen som vi kommer att kalla den här hemma, med andra ord de som kommer att stå i stamtavlan, vi har bestämt vilken kisse vi ska behålla och sen är det lite färgändringar på flera av katterna.

Sen vill jag påpeka att vi tar de kort vi får av katterna och de som är bra lägger jag ut nu. Orkar inte räkna foton och se ut vilka som är bäst. Sen så finns det ju en mammakatt som agerar polis med jämna mellanrum.

Har så svårt att välja bilder utan har bestämt mig för att ta ett gäng på varje katt, ta bort de jag absolut inte är bra, men jag har inte orken att sitta i timmar och rensa, så jag har förvarnat om bildmängden även den här gången 😉

030

2 reaktioner på ”Oscarskullen

  1. Grattis till den fina kullen igen, kul tema och vackra namn. Grattis till att ni behåller Audrey också! 🙂 Bra du tränar henne med kameran så hon inte blir fotoskygg. 😉 *kram*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s