Vad det går fort! Redan! Nu börjar de ju bara bli charmigare och charmigare, har burit ner kissarna på nedervåningen och tänker sätta fram kattsand och sätta smitarskivan in till köket så de håller sig här inne iaf förhoppningsvis till de är sex veckor. Högre skiva betyder att en del i familjen inte tar sig över. Människor alltså. Jag 😉

Avmaskade trollen igår, dvs. att nästan hela vårt hem blev avmaskat, mina kläder, golv, handduk tom skåpluckor. Protester från alla katterna, inte kul det där, det är ju lite kladdigt och jag gav Bella lite för liten dos. Smart nog så klämde jag ut den lilla klicken som var kvar på en kattungerygg som hon snabbt tvättade bort. SMARTAST skulle väl ha varit om jag köpt piller till de stora katterna. Ragdolls ska ju vara lätthanterliga sägs det men hon protesterade mest (protesterade = visa missnöje a la vrida på huvudet och stänga munnen, inte vara elak)

Alice har ju hållit sig lite undan sen kattungarna kom. Nu när de är placerade på nedre plan så är hon överlycklig, åter till alla hennes kvällrutiner och mysande i sängen. Men snart tycker hon att bebisarna är lika roliga som sist och då blir dygnet tufft för en lat ragdoll 🙂

Ska lägga ut bilder de är så charmiga, går inte låta bli att fota! Hur många kullar ska man ha haft för att lyckas tagga ner på det???

Om katterna skelar med ögonen på korten är det blixten som gör det.

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 reaktioner på ”Igår tre veckor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s