Skulle egentligen till frissan idag men det blev uppskjutet.

Här har det hänt mycket i veckan. Några har verkligen fått smak för kattmat, först lite mjukmat, sen uppblött hårdmat och nu knaprar en del lite hårdmat. Visst är det ett par som man behöver pusha på litegrann man det brukar ju vara så. James har gått om Natalie i vikt, han älskar kattmat, annat som bjuds på utan att blinka! Och smackar och diar. Sen så är han ju dessutom kille så han ska ju bli större så småningom iaf, men just nu är han den som väger mest. De dricker vatten, går oklanderligt på lådan, klättrar i gardinerna som jag nu lagt på fönsterbrädan…

Och hur underbart är det inte, man kliver över skivan som vi satt in till köket, om än missarna sover så vaknar de till, kommer springandes och direkt har man fem katter som ligger i knät och sover istället. Var man morgonsur när man gick ner för trappen så kan jag lova att den surheten försvinner direkt då de kommer springandes med sin villkorslösa kärlek!

Skivan jag pratar om som håller missarna i köket har vi för att vi ska veta vara de är och att de ska ha nära till toaletter, mat etc. Men sen kommer ju den dagen då de hoppar över den (förra kullen var båda över på dagen 7 veckor) då ställs det ut kattlådor överallt och skivan ryker direkt. Är rätt säker på att Audrey är den som är över först….

Cut the crap tänker ni, ut med bilderna och det ska jag, försöker hålla mig till kamerabilder med bra kvalitet, men ibland så måste man fånga en söt bild snabbt och då är ju oftast mobilen till hands. Måste bara säga något som inte har det minsta med det här att göra. SEAN BANAN ÄR PINSAM!!!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

5 veckor

Sist så råkade jag – för den var inte strategiskt utplacerad av någon i våran skämtsamma familj, hmmm – hitta en bild eller vad man ska kalla det, på skrivbordet på datorn. Men tog INTE åt mig alls 😉

6ace6a295734ddc65d248fa000a0a0eb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s