På datorn som är på nedre plan. Men jag ORKAR inte gå ner. Två fyrtioårsfiranden varav ett mitt blir man lam i benen av.
Tänkte berätta om katternas personligheter som jag upplever dem, men här lever de ju i en rätt så stor grupp så hos er som de ska få hem dem blir det lite annars.
Undrar också vad det är som gör att de som är mest lika varandra är oftast ett radarpar.

Börjar med Ruby. Hon är en ulv i fårakläder, hon busar och gör hyss, men av någon anledning så när man kommer till brottsplatsen sitter Ruby där så gulligt med huvudet på sned och hon har ju givetvis med sina sex dagars försprång med kvinnlig list alltid lurat dit Kling och Klang (Vincent och Aldo) som röjer som blådårar och får skulden😜
Aldo har en av och påknapp. Kaxigast av alla, retar skiten ur Raggis-Alice. Är en sån här ”morrar”katt och då menar jag då han tex får en skinkbit berättar han för de andra med morret att prova inte ta min bit. Inget farligt alltså😊
Sen på avknappen så är han sååå go och mysig❤️
Vincent är i stort sett lika men light och har säkert morrat han med.

Castiel, hehe, om jag ska sia så tror jag han blir killen som blir smidigast, han kommer nog att ta sig dit han vill. Fattade inte hur han tog sig upp på diskbänken förrän jag såg ett megahopp från stolsryggen. Klättrar och håller på. Nyss var han uppe på handukskrokarna, klättrar på morgonrocken så det var i höjd med dörrkarmen.
Crowley håller ihop mycket med Cas, inte riktigt lika vigör. Pratar gör de båda mycket, eller snarare piper fortfarande. De kurrar bara man säger hej till dem.
Sam och Dean fick ju kliva av tronen som värstingar, så de är rätt medel då det gäller kattkillebus. Busar oftast med varandra och ja – jag har svårt se skillnad men är de stilla så gör jag det.

Mr Pink är en cooling, vill han sova så sover han om än fyra andra katter sliter och hoppar på honom. Medelbusig men lite av en klätterapa🐱

Då fröken Elle hon känns så graciös. Busig och go och känslan graciös är främst tror jag för att hon är vit och hona.

Alla katterna är underbara, mammorna blir mer less på ungarna.
En liten snutt får dom ibland, men det märks att de börjar vara redo för flytt😞
Men jag kan inte låta bli att skratta åt att de är i missväxten. Vem som helst av dem skulle kunna misstas för Batman

20140622-000306-186587.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s