En katt man har haft i snart fem år känner man ganska väl.

Jag svor för mig själv att ungarna inte tar saker som ramlat ner från garderoben på golvet, dessutom lämnar dörren öppen. Men se därinne satt en dräktig Bella och sprättade ut handdukar på golvet. Jag tittade på henne och hon tittade på mig. Mina ögon sa till henne att vi kan vänta till imorgon. Hennes ögon sa NU och för att påpeka extra så sprättade hon ut en till handduk😡

Bolådan är framme, katten snusade igenkännande på den och gick nöjd därifrån.  Hon är ju bara beräknad 11 dec. …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s