…Blir jag väckt av Bella, 05.00 på morgonen. Hon jamade och ville att jag skulle sätta mig ner vid bolådan. Äntligen var det dags tänkte jag! Om några timmar får jag veta hur många, vilket kön, vilken färg osv.

Men det tog då en jäkla tid, falskt alarm kanske? Hon hade värkar emellanåt.
Sömnlös torsdagnatt, men Bella mådde fint och bebisarna sparkade i magen.
På fredagen kände jag att nu ringer jag veterinären, bra val!
Akutsnitt för att bebisarnas puls började sjunka, snacka om att man var virrig. Äldsta dottern och världens bästa kompishjälp var med. På ultraljudet såg veterinären två pickande hjärtan iaf och självklart skulle de ut.

Bella hade gått upp mer än vid någon dräktighet, jag hade gissat på sex stycken, alla hade vi olika gissningar. När de kommer med tredje kattungen så säger de att det är klart, de håller på att sy ihop Bella. Jag hade redan innan tagit för givet att någon inte skulle ha klarat sig så när det var tre så frågade jag hur många som inte klarade sig sig, men det var bara tre.

Tur att min dotter är lugnet själv och att goda vänner finns!

Komma hem med en sövd kattmamma, tre småkissar som behöver värme och mat. Jag irrade omkring som en snurrig chockad höna och chocken har nog just börjat släppa idag….

Två hanar och en hona, inga småsladder, minsta hanen vägde 95 gram, nästa hane 105 gram och honan 117 gram! De diar och blir rundare för varje dag som går och Bella är en underbar mamma!

Lite bilder? Från deras födelsedag 12 december

Detta bildspel kräver JavaScript.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s