…..jag har stigit upp och slängt ut tre kattungar ut ur sovrummet. Eller det där lät ju hemskt, jag tog och bar ut dem ur sovrummet och stängde ut dom. De var ÖVERALLT! 

Jag tycker kattungarna ser ut som fjant i ”Trolltyg i Tomteskogen” när de skuttar uppför trappen eller i sängen 😄, men igår var de som tre fjantloppor som skuttade i sängen med outsinlig ork, det gick inte sova. Tuggade i mitt hår, skickade mig på kinden, hoppade på ryggen, slogs med varann och hoppade efter allt som rörde sig! Charmtrollen var liiiite för mycket då. 

Har två filmer jag tänkte lägga ut, håll tummarna för att jag fixar det…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s