Är det på gång här, Audrey först ut och Raven lämnade vi hos killen för en vecka sedan så vi får vänta och se. Raven mår däremot inte så bra hela tiden, hon kräktes massor igår, rent utav så mycket att jag tänkte att jag skulle kolla henne extra men hon åt och drack sen som vanligt och det lugnade ner sig, säkert en hårboll som stökat till det.

Jag håller på här med hemsidan, jag ordnar och ändrar, ändrar och ordnar om. Förstår inte varför vissa sidor får en viss textfärg medan andra får en annan.
Iaf så har jag fått fram den viktigaste infon om katterna och att kattungar är på gång, resten kommer allt eftersom. Jag är inte nöjd med sidan så nästa gång kanske den är pippigul. Har iaf hittat en bra sidebar där man kan ha nedräkning till olika saker och 21 dagar idag till Audreys beräknade förlossning, dag 65.
Kram ❤

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s