Skulle ju lägga ut lite fler bilder men som vanligt blev det något annat och nu 8.40 har jag inte hunnit somna – det bör ju gå före. Om det går. Sen så har jag inte hunnit skriva så mycket i min egna blogg heller, inte nog med det – jag har en tredje  HEMLIG blogg där jag då skriver allt, allt man känner för osv, bättre än terapi 😉
Lite OT det där, har ju inte med katteriet att göra, ett tips bara.
Ska se om jag fick bra bilder på mobilen kanske jag lägger ut innan i EM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s