Bara 8 dagar till dess att Raven är beräknad att få 4,9 kattungar (eller hur)men det är alltid roligt att räkna ut efter den där uträkningen som finns. Raven ser man aldrig till, det är lätt räknat gångerna jag har fått röra hennes mage, den är alldeles stenhård.

Jag hinner alltid glömma att jag vågat mig på en Neva-parning, kommer det fram mörka katter är det sibiriska katter, ljusa är det Nevor. Hade inte tänkt mig på en Neva-parning som första parning, men hade tänkt mig en framöver någon gång MEN om folk visste hur flexibel du behöver vara som kattuppfödare skulle du nog vara imponerad.

Att någonting är på väg att hända hänger i luften här, katterna har börjat småbråka samtidigt som Raven ligger med jämna mellanrum utanför kattungehagen och vaktar som hon gjorde då Audrey hade kull sist. Är helt klart redo för att behöva dela på katterna. Ska inte heller öppna hagen för Audreys kattungar förrän jag sett hur allt går. Snurrar hormoner i kattluften ❤

Nu börjar Criminal Minds – kullen växa så det knakar!
Penelope (tingad) är som bulldozer, det är som att hon är en vecka före sina syskon. Hon äter mest, ställer sig i matskålen och bryr sig föga om syskonen får samtidigt som henne.Hon är en filur som kommer på otyg och lär sina två syskon.

Här kommer lite bilder på henne:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Prentiss (tingad) är ingen ängel hon heller, men är tyst i bakgrunden och låter Garcia få dask av mamma Audrey.

Bilder:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Åsså då Dr Reid (tingad). Han piper mest – inte av hunger utan han vill krypa upp och sova hos en, en liten myspropp som visar att han är kille, svår att hinna fotografera ❤

Bilder:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Några bilder till:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s