Fick ett kattsamtal igår och fick frågan varför jag inte hade tänkt att Raven skulle kunna få ungar av syskonrasen till sibiriska katter i hennes första kull. Det handlar inte alls om katterna, det handlar egentligen mest om petitesser som att jag aldrig fått en neva i en kull, färgsättning, när man ser vilken färg de blir osv de små skillnaderna mellan syskonraserna rent bara hur man pappersmässigt tex ska skriva osv. Är det någon skillnad?Det har inte med själva rasens temperament och lynne att göra. Men jag är ju läskunnig 😉 och de finns många hjälpsamma uppfödare så det är inga problem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s