Slänger ut bilder här då jag vi ska få kissar igen snart. Audrey är ju beräknad snart så det är bara att passa på att försöka sova i förväg – katter har ju en tendens att föda på obekväm arbetstid, alltså inte dagtid. Småtrollen vi redan har är helt underbara, mamma Audrey däremot har problem med dem. Vi har några leksaksråttor som ser lite ut som riktiga råttor i miniformat. Mamman som har i sina gener att hon nu ska fixa halvt levande/döda byten till sina ungar och dessa små leksaksråttor är ju ypperliga! Bara det att hur mycket hon än pratar med ungarna, släpar råttorna till dem eller lägger dem i matskålen så fattar de inte! 🙂 Än värre kanske de inte ens bryr sig!

Foton:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s